Pui De Orez Spaniol I

Pui De Orez Spaniol I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați puiul de orez spaniol. O porție conține 73 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de orez, apă, jumătate de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Încercați Orez spaniol cu pui, Pui spaniol și orez, și Pui Spaniol Și Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, folosind untul/margarina pentru a rumeni vermicelii și orezul până la un maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apa, puiul, salsa și roșiile și aduceți totul la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 25 până la 30 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista