Pui De Migdale Chinezesc

Pui De Migdale Chinezesc
Prăjirea chinezească de pui cu migdale necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, sos de soia, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți migdalele în ulei fierbinte până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți migdalele din tigaie cu o lingură cu fante. Se amestecă puiul prăjit în uleiul de arahide rămas până se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute. Se amestecă sosul de soia, ghimbirul, sarea și piperul negru până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Sos De SoiaSos De Soia
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci, ceapă, țelină și bok choy; continuați să gătiți și amestecați până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se toarnă bulionul de pui în tigaie, se acoperă și se fierbe până când puiul nu mai este roz în centru, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă apa și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă în amestecul de pui și se gătește până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presara cu migdale pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista