Pui de Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de Dijon. Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 425 de calorii . Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Mergeți la magazin și luați usturoi, jumătăți de piept de pui, pesmet asezonat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Dijon , Pui Dijon și Pui Dijon .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Asezonați puiul cu sare. Într-o tigaie sau o cratiță mică, căleți untul, usturoiul, muștarul și vinul împreună timp de 3 până la 4 minute la foc mediu mic; se întinde amestecul peste pui.
Pune pesmetul într-un vas sau castron puțin adânc și dragă puiul în firimituri, lăsând pielea.
Puneți bucățile de pui acoperite într-o tavă de copt unsă ușor cu unsoare de 9 x 13 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când puiul este gătit și sucul curge limpede.