Pui Curry thailandez și orez

Pui Curry thailandez și orez
Puiul de Curry thailandez și orezul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 404 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, lapte, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Thailandez curry roșu cu orez Basmati, Curry de orez thailandez cu pui Herbat (Khao Mok Gai), și Thai pui de arahide și dovleac Curry w / orez lipicios rodie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Se amestecă pasta de curry până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați puiul și ceapa; gătiți și amestecați 6 până la 8 min. sau până când puiul este gata (165 grade F). Se amestecă ardeii roșii și verzi; gătiți 4 până la 5 min. sau până la crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați cremă de brânză, lapte și piper alb; gătiți până când crema de brânză se topește și acoperă uniform puiul și legumele, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare în special scoici și orice fel de mâncare Asiatic frumos picant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista