Pui Curry Picant Uscat Prăjit

Pui Curry Picant Uscat Prăjit
Dacă aveți despre 2 ore pentru a petrece în bucătărie, picant pui Curry prăjit uscat ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 323 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită turmeric măcinat, suc de lămâie, semințe de muștar și semințe de chimen. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Cina În Seara Asta: Pui Prăjit Uscat, Uscat Freca Picant Gratar Aripi De Pui, și Curry Uscat Japonez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați puiul în 12 până la 14 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Puneți puiul într-un castron mare și condimentați cu pudră de turmeric, pudră de coriandru, piper negru, pudră de chili și sare. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Pui întregPui întreg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți semințele de muștar, schinduful, ceapa, semințele de chimen și frunzele de curry în ulei timp de aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă pastele de usturoi și ghimbir și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Frunze De CurryFrunze De Curry
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați puiul și apa, amestecați și acoperiți cu capac. Gatiti 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
5
Se amestecă laptele de cocos și se gătește până aproape uscat. Amestecați pentru a împiedica puiul să se lipească de fundul tigaiei. Se amestecă sucul de lămâie și se gătește până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Curry funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Dr. Hermann Dr. H. Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista