Pui cu mere la gratar
Pui cu mere la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 210 calorii , 25 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 1,37 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. The Fourth Of July va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână cidru de mere, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 41% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de Pui și mere la grătar , Pui cu oțet de mere la grătar și Pui la grătar cu chutney de mere și mango .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Pune deoparte 1/3 cană amestec de suc.
Adăugați ulei la amestecul de suc rămas; se toarnă într-o pungă mare resigilabilă.
Adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 4 ore. Acoperiți și puneți la frigider amestecul de suc rezervat.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit înainte de a porni grătarul.
Scurgeți puiul și aruncați marinata. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede, ungând ocazional cu amestecul de suc rezervat.