Pui Cu Crustă De Vafe Cu Miere
Miere vafe Crusted pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă este plăcută de 303 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere suplimentară, pui, băutură din lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon cu crustă de vafe Eggo, cu cartofi zdrobiți și sos de miere-lămâie, Sandvișuri Cu Vafe De Pui Cu Crustă Pecan, și Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se sare și se piperează pe ambele părți.Puneți gălbenușul de ou într-un castron mare. Rezervați albușul într-un castron mic.Topiți uleiul de cocos într-o cratiță mică și scoateți-l de pe foc pentru a se răci ușor. În timp ce se răcește, bateți gălbenușul de ou și băutura din lapte împreună, apoi adăugați uleiul topit răcit, făina, praful de copt, mierea și sarea.
Bateți împreună până când abia se combină; pot rămâne niște bulgări. Bateți albușul cu mâna sau cu un mixer electric până se formează vârfuri. Îndoiți ușor albușul în aluat cu o spatulă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea. Înmuiați bucățile de pui una câte una în aluatul de vafe pentru a acoperi ambele părți și adăugați-le în tigaie. Continuați cu bucățile de pui rămase și aluatul, în loturi, dacă este necesar. Gatiti 4 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Se servește fierbinte cu miere suplimentară, dacă se dorește.