Pui cu ciuperci elvețiene

Pui cu ciuperci elvețiene
Puiul cu ciuperci elvețiene este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 429 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene , Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Popover la cuptor cu mangoldă elvețiană și ciuperci .

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la o grosime de 0,6 cm. Într-un bol puțin adânc, bateți ușor oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați firimiturile de biscuiți și sarea într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi tăvăliți-l prin firimituri; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o tigaie mare, termorezistentă, sotați ciupercile în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți-le și dați-le deoparte. În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu în untul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu o felie de șuncă, ciuperci și o felie de brânză. Frigeți la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista