Pui cu ciuperci elvețiene

Pui cu ciuperci elvețiene
Puiul cu ciuperci elvețiene este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 429 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene , Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Popover la cuptor cu mangoldă elvețiană și ciuperci .

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la o grosime de 0,6 cm. Într-un bol puțin adânc, bateți ușor oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați firimiturile de biscuiți și sarea într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi tăvăliți-l prin firimituri; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, termorezistentă, sotați ciupercile în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți-le și dați-le deoparte. În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu în untul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu o felie de șuncă, ciuperci și o felie de brânză. Frigeți la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista