Pui cu ciuperci elvețiene

Pui cu ciuperci elvețiene
Puiul cu ciuperci elvețiene este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 429 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene , Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Popover la cuptor cu mangoldă elvețiană și ciuperci .

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la o grosime de 0,6 cm. Într-un bol puțin adânc, bateți ușor oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați firimiturile de biscuiți și sarea într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi tăvăliți-l prin firimituri; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mare, termorezistentă, sotați ciupercile în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți-le și dați-le deoparte. În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu în untul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu o felie de șuncă, ciuperci și o felie de brânză. Frigeți la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista