Pui cu ciuperci elvețiene
Puiul cu ciuperci elvețiene este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 429 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene , Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Popover la cuptor cu mangoldă elvețiană și ciuperci .
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la o grosime de 0,6 cm. Într-un bol puțin adânc, bateți ușor oul.
Combinați firimiturile de biscuiți și sarea într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi tăvăliți-l prin firimituri; dați deoparte.
Într-o tigaie mare, termorezistentă, sotați ciupercile în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți-le și dați-le deoparte. În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu în untul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu o felie de șuncă, ciuperci și o felie de brânză. Frigeți la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.