Puiul cu ciuperci elvețiene este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 429 de calorii . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu hamburger și ciuperci elvețiene , Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Popover la cuptor cu mangoldă elvețiană și ciuperci .
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la o grosime de 0,6 cm. Într-un bol puțin adânc, bateți ușor oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați firimiturile de biscuiți și sarea într-un alt bol puțin adânc. Treceți puiul prin ou, apoi tăvăliți-l prin firimituri; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, termorezistentă, sotați ciupercile în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți-le și dați-le deoparte. În aceeași tigaie, gătiți puiul la foc mediu în untul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu o felie de șuncă, ciuperci și o felie de brânză. Frigeți la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele