Piept de pui umplute Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut, Piept De Pui Umplut Cu Crab, și Piept De Pui Umplut Cu Ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se Încălzește 3 Linguri. a pansamentului în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ardei, dovlecei și ceapă; gatiti pana cand este crocant-fraged, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de umplutură; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea 5 min.; pune deoparte.
7
Așezați pieptul de pui, cu părțile superioare în jos, pe o tăietură mare; se întinde uniform cu amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Începând de la unul dintre capetele scurte, înfășurați strâns fiecare bucată de pui; așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Stropiți uniform cu restul de 2 linguri. pansament.
10
Coaceți 30 min.; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Coaceți încă 5 min. sau până când brânza este topită și puiul este gătit (170F).