Puiul crocant cu sos picant de afine de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 1475 calorii, 68G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de ardei, picioare de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete crocante de pui cu sos de ceapă eșalotă peste spanac ofilit, Pui prăjit picant Extra-crocant cu sos "Delta" , și Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți tamburetele și picioarele de pui în vase separate de mică adâncime și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Picior De Pui
Tobe De Pui
3
Adăugați 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu și 2 crenguțe de rozmarin în fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Gât De Pui
4
Scurgeți perele și salvați sucul și perele. Rezervați 2 linguri de suc pentru pansamentul pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Lingurite Nuci Tocate
5
Turnați sucul rămas din 1 cutie de pere peste fiecare fel de mâncare și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Lingurite Nuci Tocate
6
Faceți pansamentul amestecând împreună cele 2 linguri rezervate suc de pere, suc de lămâie, ulei de măsline și sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
Suc De Pere
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Când sunteți gata să prăjiți puiul, încălziți un centimetru de ulei de canola la foc mediu-mare într-o tigaie grea la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați-o bine cu cayenne, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®
9
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada. Se usucă puiul și se acoperă cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®
10
Lăsați-le să se odihnească pe o farfurie în timp ce uleiul se încălzește. Prăjiți puiul în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și păstrați-le calde.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
În timp ce puiul gătește, adăugați marinada într-o oală medie. Alegeți crengile de rozmarin, adăugați șalotele și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand marinada s-a redus la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Gât De Pui
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Adăugați perele și gătiți până sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate
14
Se toarnă amestecul într-un blender, se adaugă jeleul de afine și untul și se curăță cu grijă, deoarece este fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Amestecul trebuie să fie gros, dar turnat. Dacă este prea subțire, puneți-l înapoi în tigaie și reduceți-l puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Turnați o parte din sosul picant de pere pe o farfurie și așezați pulpele de pui sau tobele deasupra. Aruncați rucola cu pansamentul și puneți o grămadă mică pe fiecare farfurie.