Pui crocant cu sare de rozmarin-lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul crocant cu sare de rozmarin-lămâie. O porție conține 224 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu lămâie și rozmarin cu cartofi crocanți, Pui prăjit cu lămâie-rozmarin cu cartofi crocanți, și Sare De Lămâie-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de 1/4 inci într-o tigaie mare, cu fețe înalte, la foc mediu-mare (uleiul este suficient de fierbinte atunci când un vârf de făină de porumb sfârâie când este adăugat în tigaie).
Adăugați crenguța de rozmarin și prăjiți 30 de secunde până când sunt crocante. Folosind clești, îndepărtați crenguța de rozmarin și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Scoateți frunzele și tăiați fin pentru a da 1 lingură.
Așezați rozmarinul, sarea și coaja de lămâie într-un bol mic.
Se amestecă cu o furculiță până se combină. Pune deoparte.
Pentru pui: într-un bol mediu, amestecați puiul, usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Adăugați făina de porumb și aruncați până când puiul este acoperit.
Adăugați 1/2 puiul în aceeași tigaie folosită pentru a găti rozmarinul și prăjiți până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu puiul rămas.
Se presară cu sare de rozmarin-lămâie și se servește.