Pui cremos cu aragaz lent și supă de orez sălbatic

Pui cremos cu aragaz lent și supă de orez sălbatic
Puiul cremos cu aragaz lent și supa de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 205 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână morcovi, orez, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent cremos de pui și supă de orez sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic De Pui {Aragaz Lent}, și Supă cremoasă de pui și orez sălbatic cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Într-un castron mare, amestecați orezul sălbatic, ceapa, supa, bulionul și morcovii; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Se amestecă jumătate și jumătate. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până când este fierbinte.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista