Pui Cordon Bleu I

Pui Cordon Bleu I
Chicken Cordon Bleu s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână șuncă, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 7x11 inch cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți pieptul de pui la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
3
Presărați fiecare bucată de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Așezați 1 felie de brânză și 1 felie de șuncă deasupra fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
5
Rulați fiecare sân și fixați-l cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Așezați în vasul de copt și presărați puiul uniform cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și așezați 1/2 felie de brânză deasupra fiecărui sân. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți scobitorii și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista