Pui Cordon Bleu I
Chicken Cordon Bleu s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână șuncă, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 7x11 inch cu spray de gătit antiaderent.
Puneți pieptul de pui la grosimea de 1/4 inch.
Presărați fiecare bucată de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați 1 felie de brânză și 1 felie de șuncă deasupra fiecărui sân.
Rulați fiecare sân și fixați-l cu o scobitoare.
Așezați în vasul de copt și presărați puiul uniform cu pesmet.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când puiul nu mai este roz.
Scoateți din cuptor și așezați 1/2 felie de brânză deasupra fiecărui sân. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza s-a topit.
Scoateți scobitorii și serviți imediat.