Salată de Romaine și fenicul

Salată de Romaine și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine și fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, mai multe crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fenicul Romaine, Salată de fenicul și Romaine cu vinetă de ardei crăpată, și Salată de fenicul cu slaw de piersici – fenicul.

Instrucțiuni

1
Așezați romaina tocată sau sfâșiată într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Tăiați bulbul de fenicul în centru, apoi din nou, împărțind-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Scoateți miezul cu tăieturi înclinate pe fiecare sfert de bec. Tăiați subțire sferturile de bulbi și adăugați-le în bolul de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Combinați romaina și feniculul cu crengute de pătrunjel și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
RomaineRomaine
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
5
Așezați un deget peste vârful oțetului balsamic pentru a controla turnarea și stropiți câteva linguri în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Stropiți salata generos cu ulei de măsline extravirgin și aruncați ușor pentru a acoperi salata uniform cu oțet și ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust, și salate de top cu bucle de Asiago sau Parmigiano, create prin rasul brânzei cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista