Salată de Romaine și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine și fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, mai multe crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fenicul Romaine, Salată de fenicul și Romaine cu vinetă de ardei crăpată, și Salată de fenicul cu slaw de piersici – fenicul.
Instrucțiuni
Așezați romaina tocată sau sfâșiată într-un bol mare de salată.
Tăiați bulbul de fenicul în centru, apoi din nou, împărțind-o.
Scoateți miezul cu tăieturi înclinate pe fiecare sfert de bec. Tăiați subțire sferturile de bulbi și adăugați-le în bolul de salată.
Combinați romaina și feniculul cu crengute de pătrunjel și ceapă roșie.
Așezați un deget peste vârful oțetului balsamic pentru a controla turnarea și stropiți câteva linguri în castron.
Stropiți salata generos cu ulei de măsline extravirgin și aruncați ușor pentru a acoperi salata uniform cu oțet și ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust, și salate de top cu bucle de Asiago sau Parmigiano, create prin rasul brânzei cu cuțitul.