Homar Thermidor

Homar Thermidor
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Homar Thermidor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 567 calorii, 19g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci, muștar, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar cu unt Thermidor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere într-un cuptor olandez mare; adăugați cozi de homar. Reveniți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți cozile din apă cu clești de bucătărie; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
3
Scurgere.
4
Împărțiți cozile de homar pe lungime, lăsând fundul cojilor atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Coji De PasteCoji De Paste
5
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Puneți carnea deoparte. Clătiți bine cojile și lăsați să se usuce. Apăsați cojile deschise plate și așezați - le într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat frișcă; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se amestecă treptat 2 linguri amestec fierbinte în gălbenuș; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Se amestecă ciupercile, arpagicul, sarea și muștarul. Gatiti la foc mic 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Se ia de pe foc; se amestecă sherry și homar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Presărați 1 linguriță de brânză în fiecare coajă de homar. Se amestecă uniform amestecul de homar în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
10
Se presară cu brânză rămasă și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BrânzăBrânză
11
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista