Amestec De Supă De Tăiței De Curcan

Amestec De Supă De Tăiței De Curcan
Turcia tăiței supa Mix ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, buruieni de mărar, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, pentru stocul de curcan și supa de tăiței de curcan Soba, și Supă De Tăiței De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan de sticlă mic (1 halbă), strat de jos în sus, linte, ceapă tocată, bulion, mărar, semințe de țelină, praf de usturoi, frunze de dafin și tăiței. Borcan de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
LinteLinte
PastePaste
CeapăCeapă
MărarMărar
2
Atașați un card cu următoarele instrucțiuni: aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Se amestecă în borcan de supa se amestecă. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SupăAmestec De Supă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă 1 (10 uncie) pachet legume amestecate congelate și 2 căni fierte, carne de curcan cubulete. Gatiti inca 5 minute sau pana cand legumele si curcanul sunt incalzite si fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista