Puiul copt în sos de nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 316 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pene de tei, coriandru, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Curry în sos de nucă de cocos de busuioc, Pui de busuioc în sos de nucă de cocos-Curry, și Chiftele de pui Curry cu sos Vindaloo de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, Opțional
4
Presărați sare și piper uniform pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Îndoiți 4 (16 x 12 inci) foi de folie de aluminiu rezistentă pe jumătate transversal. Folie deschisă; strat 1/2 cană dovlecei, 1/4 cană dovlecei, 1/4 cană ardei gras, 2 linguri ceapă verde și 1 jumătate de piept de pui pe jumătate din fiecare foaie de folie. Puneți 3 linguri de amestec de lapte de cocos peste fiecare porție. Îndoiți folia peste pui și legume; sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți la 425 timp de 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Așezați pe farfurii. Desfaceți pachetele cu atenție și presărați fiecare porție cu 1 linguriță de coriandru.