Pui cochet cu taitei Ramen
Reteta de pui cochet cu taitei Ramen este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de flori de broccoli, tăiței de ramen de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fidea Ramen De Pui Cu Aragaz Lent, Creveți picante și Cochet Guacamole Ramen tăiței castron, și Saucy Noodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pachetele de condimente din pachetele de tăiței; rezervați 1 pachet (aruncați pachetele de condimente rămase). Gatiti taiteii conform indicatiilor pachetului, omitand pachetele de condimente (nu scurgeti); păstrați cald.
Combinați puiul și pachetul de condimente rezervat într-un castron mediu.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pui; sotati 5 minute sau până când ați terminat.
Adăugați broccoli și ardei gras; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă sosul de soia.
Combinați amestecul de pui și tăiței.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.