Pui Cajun cu porumb și fasole neagră
Pui Cajun cu porumb și fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 441 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sos de grătar, condimente cajun, tăiați puiul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb, O Oală Cilantro Lime Pui Cu Porumb Și Fasole Neagră, și Crem Crock oală de pui cu fasole neagră și porumb.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Salneval Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Salneval Albarino
De culoare paie deschisă, nasul acestui Albari Ucroko este seducător cu miere, pere și fructe tropicale și o ușoară componentă minerală. Este plin de spirit andzesty cu citrice și arome florale în gură, dar este rotund și moale, în același timp time.It se potrivește perfect cu fructe de mare proaspete și crustacee; este un acompaniament ideal pentru bucătăria asiatică sărată și picantă; și este, de asemenea, excelent ca vin de cocktail. Iubitorii de mâncare cu adevărat aventuroși își vor uimi și inspira prietenii servind-o cu asocierea puțin probabilă, dar fantastică a coastelor tradiționale la grătar cu un sos dulce, ușor picant, pe bază de roșii.