Pui asiatic și orez prăjit

Pui asiatic și orez prăjit
Pui asiatic și orez prăjit ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 215 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, suc de lămâie, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pui marinat asiatic cu orez prăjit cu porumb și busuioc, Orez Prăjit Cu Conopidă Asiatică, și Orez Prăjit Asiatic Edamame.

Instrucțiuni

1
Gatiti 1 (8-oz.) pungă orez prăjit Asiatic gata de servit conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă împreună orez fiert, 2 cani de pui fiert tocat, 1 lingura. busuioc proaspăt tocat și 2 linguri. suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gata Să Servească Orez Prăjit AsiaticGata Să Servească Orez Prăjit Asiatic
Pui TocatPui Tocat
Orez FiertOrez Fiert
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Rice-a-Roni Express
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Căldură &
4
Serviți Orez Prăjit Asiatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Revista