Pui, anghinare și Fettuccine de ciuperci
Pui, anghinare, și Fettuccine ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 344 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fettuccine, lapte, piept de pui rotisor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui și anghinare Fettuccine Alfredo, Pui Prăjit Asiago W / Anghinare Fettuccine, și Fettuccine Cu Ciuperci De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
În timp ce pastele gătesc, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciupercile și sotati 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede și lichidul se evaporă, amestecând frecvent.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați untul în tigaie și gătiți la foc mediu 1 minut sau până se topește untul.
Adăugați făină și amestecați cu un bici; gătiți 1 minut sau până la bule.
Adăugați lapte, sare și piper; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Adăugați ciuperci rezervate, pui și anghinare la tigaie, amestecând ușor. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Adăugați suc de lămâie și, dacă doriți, ceapă verde. Aruncați amestecul de pui cu paste.
Presărați parmezan, dacă doriți.