Pufuri de Broccoli cu brânză cu maioneză Sriracha

Pufuri de Broccoli cu brânză cu maioneză Sriracha
Pufuri de Broccoli cu brânză cu maioneză Sriracha este un fără gluten garnitură. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 195 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de slănină gătită, ouă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri de broccoli cu brânză, Pufuri de broccoli cu brânză, și Quinoa brânză de Broccoli cu Srirachan și ouă Pocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți cu generozitate 24 de mini căni de briose cu spray de scurtare sau de gătit. Gatiti broccoli conform indicatiilor pe sac pentru un timp minim. Se taie broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, ardeiul roșu zdrobit, sarea, laptele și ouăle cu biciul sau furculița până se omogenizează. Se amestecă broccoli și sos de brânză, parmezan și slănină. Împărțiți amestecul uniform între cupe. Cupele vor fi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ParmezanParmezan
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt maro deschis. Se răcește 5 minute. Cu un cuțit subțire, slăbiți părțile laterale ale pufurilor din tigaie; scoateți în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
Între timp, amestecați maioneza și sosul Sriracha într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți fiecare puf cald cu amestec de maioneză; garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista