Pufuri de Broccoli cu brânză cu maioneză Sriracha
Pufuri de Broccoli cu brânză cu maioneză Sriracha este un fără gluten garnitură. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 195 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de slănină gătită, ouă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri de broccoli cu brânză, Pufuri de broccoli cu brânză, și Quinoa brânză de Broccoli cu Srirachan și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți cu generozitate 24 de mini căni de briose cu spray de scurtare sau de gătit. Gatiti broccoli conform indicatiilor pe sac pentru un timp minim. Se taie broccoli.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, ardeiul roșu zdrobit, sarea, laptele și ouăle cu biciul sau furculița până se omogenizează. Se amestecă broccoli și sos de brânză, parmezan și slănină. Împărțiți amestecul uniform între cupe. Cupele vor fi pline.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt maro deschis. Se răcește 5 minute. Cu un cuțit subțire, slăbiți părțile laterale ale pufurilor din tigaie; scoateți în raftul de răcire.
Între timp, amestecați maioneza și sosul Sriracha într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți fiecare puf cald cu amestec de maioneză; garnisiți cu ceapă verde.