Puf De Orez Cu Somon

Puf De Orez Cu Somon
Puful de orez cu somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de țelină, lapte, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puf De Somon, Somon în foietaj, și Somon De Foietaj pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle și laptele. Se amestecă somonul, orezul, ceapa, țelina, sucul de lămâie și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De LămâieSuc De Lămâie
țelinățelină
CeapăCeapă
SomonSomon
OuăOuă
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați într-o adâncime unsă 1-1/2-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați brânză; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista