Pudră de porumb cu ardei roșii și Pancetta
Chowder de porumb cu ardei roșii și Pancetta ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.66 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, frișcă, cartofi cu coajă subțire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pudră cremoasă de porumb cu Pancettan și arpagic, Ardei grași prăjiți și praf de porumb crud, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți porumbul, aruncați cojile și mătăsurile și clătiți urechile. Cu un cuțit ascuțit, tăiați boabele de porumb din știuleți într-un castron.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent pancetta până se rumenesc ușor și crocante, 5 până la 7 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pancetta pe prosoape pentru a se scurge.
Adăugați ceapa în tigaie; amestecați frecvent până când abia încep să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați porumb, cartofi, ardei, bulion și oregano. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii se zdrobesc ușor când sunt presați, aproximativ 15 minute. Aruncați crenguțele de oregano.
Într-un blender, rotiți aproximativ 1/3 din amestecul de supă (folosiți un prosop pentru a ține apăsat capacul blenderului) până se omogenizează.
Se toarnă pur înapoi în tigaie cu supa rămasă.
Adăugați smântână și amestecați până când supa este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Se adaugă sare și piper după gust.
Puneți supa în boluri; acoperiți în mod egal cu pancetta gătită.