Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 198 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, capere, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri de somon cu sos Tartar de anghinare, Prăjituri de somon Whole30 cu sos Tartar, și Prăjituri cu cartofi de somon cu sos Tartar de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sos tartar, bateți împreună mango, maioneză, capere și sare și piper, după gust, într-un bol mediu. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos Tartar
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.