Prăjituri de pește de vară cu cremă de ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile de pește de vară cu cremă de ardei iute. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, fasole, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Prăjituri Cu Pește De Somon Cu Rețetă De Salată De Verdeață De Vară, Prăjituri de pește cu cremă Chipotle, și Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid.
Instrucțiuni
Curățați și gătiți cartofii timp de 20min. Gatiti fasolea timp de 5 minute.
Scurgeți ambele și amestecați împreună. Gatiti pestele alb (sau somonul, ca in reteta de acoperire) intr-o tigaie cu 600ml/1 halba de apa timp de 8-10 minute pana se inmoaie.
Scurgeți și răciți apoi fulgii în bucăți mari, aruncând pielea și oasele. Îndoiți fulgii în piure și condimentați.
Formați în opt prăjituri. Se pudrează cu făină și se prăjește în puțin ulei de măsline timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu o păpușă de crme frache stropită cu puțin sos de ardei iute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.