Prăjituri de orez auriu cu sos de cartofi dulci-ghimbir

Prăjituri de orez auriu cu sos de cartofi dulci-ghimbir
Prăjiturile de orez auriu cu sos de cartofi dulci-ghimbir necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 499 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Prăjituri condimentate cu cartofi cu sos de ghimbir de roșii, Prăjituri de Crab în hârtie de orez cu sos de ghimbir-Lime, și Prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu un capac etanș, încălziți 1 lingură de ulei de canola cu usturoiul la foc mediu timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul de iasomie și amestecați constant încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
3
Adăugați 2-1 / 2 căni de apă și 1 linguriță de sare. Aduceți orezul la fiert, apoi reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți orezul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați orezul într-un castron mare și lăsați-l să se răcească timp de 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În timp ce orezul se gătește, tăiați cartoful dulce în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
OrezOrez
6
Așezați bucățile într-o oală și acoperiți-le cu apă rece. Aduceți cartofii la fiert și gătiți-i până când sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți-le și lăsați-le să se răcească.
8
Într-o cratiță aduceți laptele de cocos, apa sau sucul de portocale și ghimbirul tocat aproape la fierbere, apoi dați focul la minim și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Îndepărtați pielea de pe cartoful dulce răcit. Pureați carnea de cartof dulce cu lichidul de nucă de cocos-ghimbir într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Nucă De CocosNucă De Cocos
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă piureul de cartofi dulci înapoi în cratiță și se adaugă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Tocați morcovul, ardeiul roșu și scallionii tocați grosier într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Adăugați 1/2 din orezul de iasomie și cele 2 ouă bătute; rulați mașina în spurts până când amestecul are o consistență făinoasă. Puneți acest amestec înapoi în castron cu restul de orez de iasomie și amestecați bine. Puneți jumătate din acest amestec într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Încălziți două skillets sau o plită mare la foc mediu-mare. Împărțiți uleiul de canola rămas între skillets sau întindeți-l pe plită. Împărțiți amestecul de orez din fiecare bol în treimi. Formați fiecare dintre cele șase părți într-o bilă, apoi așezați fiecare bilă într-o tigaie sau pe grătar. Bateți mingea în jos pentru a forma un tort de aproximativ 1 1/2 inci grosime. Prăjiți prăjiturile timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
15
Reîncălziți sosul și puneți-l în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
16
Așezați o prăjitură de orez pe fiecare farfurie și acoperiți cu scallions tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De OrezPrăjituri De Orez
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista