Prăjituri de ananas prăjite cu frișcă de scorțișoară
Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 438 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas prăjit cu frișcă, Ananas prăjit cu vanilie cu frișcă de nucă de cocos, și Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt cu margini, întoarceți ananasul în unt și zahăr brun până când este acoperit.
Răspândiți într-un singur strat. Prăjiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când fructele s-au înmuiat și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute. Puneți tortul pe o altă foaie de copt și prăjiți-l la cuptor până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Combinați smântâna, zahărul granulat și scorțișoara într-un bol mediu de amestecare și bateți cu un tel până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Puneți 1 felie de tort pe fiecare farfurie de desert. Tort de top cu ananas, folosind jumătate.
Stropiți cu sucuri de prăjire și dollop cu frișcă. Repetați straturile și acoperiți cu un strop de mentă.