Prăjituri Cu Șuncă De Plantație

Prăjituri Cu Șuncă De Plantație
Torturile de șuncă de plantație necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, broccoli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șuncă De Plantație, Crupe De Plantație, și Plantation Bars.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați șunca măcinată, ceapa, broccoli și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă cu mâinile timp de 1 minut complet sau până când ouăle sunt absorbite uniform în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Presărați semințe de anason, busuioc, usturoi, sare, piper, făină de porumb și brânză peste amestecul de carne și amestecați din nou cu mâinile timp de 1 minut complet, până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Scoateți aproximativ 3 uncii de amestec de șuncă în mâini și formați chiftele de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați până când s-a folosit tot amestecul, apoi serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista