Prăjituri Cu Șuncă De Plantație

Prăjituri Cu Șuncă De Plantație
Torturile de șuncă de plantație necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, broccoli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șuncă De Plantație, Crupe De Plantație, și Plantation Bars.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați șunca măcinată, ceapa, broccoli și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu mâinile timp de 1 minut complet sau până când ouăle sunt absorbite uniform în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Presărați semințe de anason, busuioc, usturoi, sare, piper, făină de porumb și brânză peste amestecul de carne și amestecați din nou cu mâinile timp de 1 minut complet, până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Scoateți aproximativ 3 uncii de amestec de șuncă în mâini și formați chiftele de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați până când s-a folosit tot amestecul, apoi serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista