Prăjituri Cu Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile cu creveți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 244 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, semințe de coriandru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Prăjituri Cu Creveți, Prăjituri Cu Creveți, și Prăjituri Cu Creveți.
Instrucțiuni
Adăugați semințe de chimen, boabe de piper și coriandru într-o tigaie medie grea. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand este parfumat si usor prajit, aproximativ 8 minute.
Lăsați să se răcească câteva minute. Măcinați condimentele într-un blender sau râșniță de condimente (puteți folosi o râșniță de cafea care a fost curățată prin măcinarea orezului crud) până la măcinat fin.
Se transferă într-un castron mic, se amestecă zahărul și sarea. Face aproximativ o jumătate de cană. Veți avea nevoie doar de 1 1/2 lingurițe din amestecul de condimente pentru o rețetă de prăjituri cu creveți, așa că păstrați restul pentru o utilizare viitoare.Metoda prăjiturilor cu creveți1 străpungeți cartofii dulci peste tot cu o furculiță.
Coaceți în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 15 minute până când ați terminat. Frecați o lingură de ulei peste usturoiul necojit. Gatiti la cuptorul cu microunde cateva minute, pana se inmoaie.
Lăsați usturoiul și cartofii dulci să se răcească suficient pentru a se descurca. Curățați usturoiul.
Tăiați cartoful dulce în jumătate și folosiți o lingură pentru a scoate carnea.
Combinați cartoful dulce gătit și usturoiul într-un castron și amestecați până se omogenizează.2
Adăugați creveții, coriandrul, pesmetul, jalapeo, ceapa și 1 1/2 lingurițe de condiment
Se amestecă până se amestecă bine. Se condimentează cu sare. Folosiți-vă mâinile pentru a forma amestecul în șase torturi, cu diametrul de 3 inci.3 Preîncălziți cuptorul la 191°.pudrați ușor prăjiturile de creveți în făină.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți prăjiturile de creveți până se rumenesc frumos, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați prăjiturile de creveți pe o foaie de copt.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 5 minute.Gustă excelent servit cu lămâie, sos tartar și salată de varză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.