Prăjituri Abalone

Prăjituri Abalone
Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de canolan, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Saut Abalone, Ciuperci fierte cu Abalone, și Congee De Pui Abalone.

Instrucțiuni

1
Așezați abalone într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați abalone într-un castron; adăugați oul și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă coaja de var și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați sucurile de citrice. Adăugați încet suc până când amestecul este ușor umed, dar încă se ține împreună. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
4
Formați amestecul răcit în 10 bile (dimensiunea mingii de golf); rotiți ușor în pesmet panko. Aplatizați bilele pentru a forma chiftele groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
RolaRola
5
Se toarnă ulei într-o tigaie din fontă la o adâncime de 1 inch; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Prăjiți prăjiturile, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
7
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Transferați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu chiftelele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Se servește cu sos de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MărarMărar
10
* Magazinele alimentare asiatice poartă pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista