Prăjituri Abalone
Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de canolan, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Saut Abalone, Ciuperci fierte cu Abalone, și Congee De Pui Abalone.
Instrucțiuni
Așezați abalone într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Transferați abalone într-un castron; adăugați oul și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă coaja de var și următoarele 7 ingrediente.
Combinați sucurile de citrice. Adăugați încet suc până când amestecul este ușor umed, dar încă se ține împreună. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Formați amestecul răcit în 10 bile (dimensiunea mingii de golf); rotiți ușor în pesmet panko. Aplatizați bilele pentru a forma chiftele groase de 1/2 inch.
Se toarnă ulei într-o tigaie din fontă la o adâncime de 1 inch; se încălzește la 37
Prăjiți prăjiturile, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu chiftelele rămase.
Se servește cu sos de mărar.
* Magazinele alimentare asiatice poartă pesmet panko.