Dip De Pui Cu Brânză

Dip De Pui Cu Brânză
Dip de pui Cheesy este un fără gluten și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână mâncare cu brânză procesată, cremă de brânză, brânză pepperjack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brânză De Pui Chili Dip, Buffalo Pui Dip, și Pui Enchilada Dip.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pui, cremă de supă de pui, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, brânză pepperjack, cremă de brânză, mâncare cu brânză cubată și amestec de brânză mexicană într-un castron de 2 litri pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Brânză TopităBrânză Topită
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se încălzește în cuptorul cu microunde la intervale de 30 până la 60 de secunde, amestecând între fiecare interval, până când brânza este topită și poate fi agitată într-un amestec neted, aproximativ 5 minute; transferați într-un aragaz lent setat la scăzut pentru a se menține cald în timpul servirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista