Linte mexicană și orez

Linte mexicană și orez
Lintea mexicană și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 407 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de pudră de chili, căței de usturoi, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, Linte Mexicană, și Quesadilla mexicană la grătar cu linte + tur la fermă de linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați bulionul, lintea, pudra de chili și chimenul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când lintea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
LinteLinte
BulionBulion
ChimenChimen
4
Se amestecă porumbul, salsa, pasta de roșii, oregano și oțet. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți cu 10 minute mai mult sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LinteLinte
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OțetOțet
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PorumbPorumb
5
Se servește cu orez; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este August Kesseler zilnic August trocken Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista