Prune La Grătar Cu Scorțișoară Cu Sos De Ananas-Rom

Prunele la grătar cu scorțișoară cu sos de ananas-ROM ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 360 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, coajă de lămâie, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Prune la grătar cu sos de iaurt de nucă condimentat, și Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Puneți sucul de ananas într-o cratiță grea la foc mare; se aduce la fierbere și se gătește până se reduce la jumătate (3-5 minute).
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ROM. Reveniți la foc, adăugați zahăr, unt și scorțișoară în amestecul de suc; se fierbe 3-5 minute sau până se îngroașă, amestecând bine cu un bici.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Folosind o frigăruie metalică, faceți o gaură de pornire în centrul fiecărui sfert de prune (de la partea pielii la partea gropii). Frigărui 2 sferturi de prune pe fiecare băț de scorțișoară, orientat în același mod, așezând o fâșie de coajă de lămâie între fiecare sfert de prune. (Rețeta poate fi pregătită cu câteva ore înainte până în acest moment.)
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți grătarul la înălțime. Curățați și grătarul de ulei.
Aranjați kebaburile de prune pe grătar și grătați 3-5 minute pe fiecare parte sau până la sfârâit și auriu, bătând ușor cu sos de ananas-ROM.
Când kebab-urile sunt aproape gata, scoateți înghețata sau iaurtul înghețat în pahare. Topiți fiecare porție cu un kebab de prune; stropiți cu sosul rămas și garnisiți cu coaja de lămâie rasă.