Prosecco ciocolată Salam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Salamul de ciocolată Prosecco. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 12. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 180 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de macadamia, biscuiți cu pâine scurtă, amestec de smochine și pudră de cacao. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prosecco Înmuiate Ciocolata Neagra Acoperite Căpșuni, Salam De Ciocolată, și Salam De Ciocolată.
Instrucțiuni
Ungeți untul și zahărul împreună folosind un tel electric până când sunt cu adevărat ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând și bateți bine între fiecare adăugare. Nu vă faceți griji dacă amestecul s-a coagulat ușor, se va reuni din nou când adăugați celelalte ingrediente.
Se amestecă pudra de cacao, Prosecco și sarea de mare.
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent peste o tigaie cu apă clocotită și opriți focul. Se lasă să se topească încet, amestecând din când în când, până se omogenizează.
Scoateți vasul și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Bateți ciocolata în amestecul de ouă până se încorporează complet. Îndoiți biscuiții, nucile și fructele uscate.
Puneți un strat dublu mare de folie alimentară pe o suprafață de lucru curată care a fost ștersă cu o cârpă umedă (acest lucru va ajuta filmul să se lipească). Puneți amestecul de ciocolată în centrul filmului, aveți nevoie de o formă brută de cârnați de aproximativ 30 cm lungime. Înfășurați cârnații în folia alimentară, împingând suprafața de lucru pentru a-l face destul de strâns. Odată acoperit complet, țineți capetele foliei alimentare și rulați salamul ca și cum ar fi un sucitor pentru a ajuta la strângerea foliei. Legați capetele într-un nod, apoi răciți cel puțin 8 ore, de preferință peste noapte.
Când sunteți gata de servit, desfaceți salamul rece și, dacă doriți să decorați, legați-l ușor cu sfoară. Praf generos cu zahăr glazură.
Așezați pe o scândură în mijlocul mesei și tăiați-o în felii groase pentru a le împărți. Păstrați resturile (dacă există!) răcit.