Prosciutto di Parma cu smochine proaspete și Fett ' unta
Nevoie de o garnitură fără lactate? Prosciutto di Parma cu smochine proaspete și Fett ' unta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați melasă de rodie, smochine, prosciutto di parma și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Smochine prăjite cu Gorgonzolan și Prosciutto di Parma, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Prosciutto, Pepene Galben Și Smochine Proaspete.
Instrucțiuni
Se toacă 1 cană de smochine și se pune în vasul unui robot de bucătărie cu melasa. Bâzâie până se omogenizează și se strecoară în 1/2 cană de ulei de măsline până când amestecul este emulsionat. Pune deoparte.
Tăiați smochinele rămase pe jumătate pe lungime și dați deoparte.
Așezați spanacul pentru bebeluși într-un bol mare de salată și aruncați cu suc de lămâie, ulei de măsline rămas, sare și piper.
Feliați prosciutto și împărțiți-l pe 4 farfurii. Acoperiți fiecare farfurie cu o movilă de spanac. Aranjați smochinele și pâinea prăjită în jurul spanacului.
Stropiți pâinea prăjită cu ulei de smochine și serviți imediat.