Profiteroles snincriscfrisk cu gel de capsuni Pecrode

Profiteroles snincriscfrisk cu gel de capsuni Pecrode
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Sn profiteroles cu gel de căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,72 USD pe porție. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de gelatină, sirop de căpșuni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Strawberry-Chardonnay Gelee, Riesling Gel Corroide cu Strawberry Conserve, și Profiterole de ciocolată cu înghețată de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți gelul 9ume: pre-înmuiați 2 foi de gelatină în apă rece timp de 10 minute. Tapetați cu pergament un vas de copt 8 8 sau o tavă superficială. Set aside.In o cratiță medie setată la foc mediu-mare aduce căpșunile, apa, zahărul și vanilia la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți focul, adăugați gelatina, amestecând pentru a combina. Puneți amestecul deoparte pentru a se răci, apoi turnați-l cu grijă în tava pregătită. Atingeți ușor părțile laterale pentru a elibera bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați tava în frigider pentru a seta, timp de aproximativ o oră.Rulați un cuțit în jurul marginilor tăvii. Inversați-l cu atenție pe o tăietură. Desprindeți pergamentul și tăiați gelul în 12 bucăți de dimensiuni egale. Pune deoparte.Faceți înghețata: înmuiați în prealabil cele 6 foi de gelatină rămase în apă rece timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scurgeți și treceți într-un castron mediu. Aduceți cele 12 uncii de apă la fierbere, adăugați zahărul, glucoza, păstaia de vanilie, semințele de anason și filetele de lămâie, lăsați să se absoarbă aproximativ 10 minute. Se strecoară amestecul în vas cu foile de gelatină înmuiate, se aruncă solidele, apoi se adaugă smântână și "Sn Aproxormfrisk" în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă bine cu un blender de mână. La frigider cel puțin o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1
Încălziți cuptorul la 425 de grade. Tapetați o foaie de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul și sarea într-o cratiță cu 3/4 cană de apă. Se aduce la fierbere și se amestecă până se topește untul. Reduceți focul la mediu și adăugați făina. Continuați să amestecați, până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale cratiței și formează o bilă (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească oarecum (aproximativ 3-4 minute).
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare. Scoateți sau introduceți aluatul pe foaia de copt, făcând 12 movile de aluat care au o înălțime de 1 inch și o lățime de 1-2 inci (aproximativ). Lăsați 1 inch de spațiu între movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți până la puf și auriu (aproximativ 20-25 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și străpungeți fundul fiecărui profiterol. Apoi readuceți-le la cuptor, sprijiniți ușa deschisă și lăsați profiterolele crocante timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească complet.Asamblați desertul: tăiați ușor fiecare profiterol este jumătate. Sandwich o lingură mică de înghețată Snincromfrisk și 2 sau 3 bucăți de căpșuni între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu o bucată de gel corkule, un strop de sirop de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Se ornează cu fistic și zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista