Premiul Bobotie al lui Frans

Premiul Bobotie al lui Frans
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bobotie-ul premiat al lui Frans. Această rețetă face 6 porții cu 468 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine brună, turmeric, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Lorie ' s Prizewinning Chili, Cheesecake Cu Ciocolată Premiat, și Bobotie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F/ 180 grade Celsius.Rupeți pâinea și înmuiați-o în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul până când sunt fragede și transparente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pudra de curry și gemul de caise (jeleu) și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Gem De CaiseGem De Caise
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
4
Adăugați chutney, oțet, suc de lămâie, sos Worcestershire și jumătate din turmeric.Apăsați laptele din pâine, păstrând laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TurmericTurmeric
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Adăugați pâinea în amestecul din tigaie și amestecați bine. (Rupe bulgări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați carnea de vită măcinată, stafidele, migdalele despicate și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se amestecă bine și se prăjește la foc mic până când carnea începe să-și schimbe culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți tigaia din aragaz. Bateți 1 ou și amestecați în amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți amestecul într-un vas de cuptor potrivit, uns. Aranjați frunzele de dafin sau lămâie deasupra sau împingeți la jumătate.Bateți cele 2 ouă rămase cu restul de turmeric și laptele pe care l-ați salvat din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Se toarnă cu grijă peste bobotie.
11
Puneți bobotie într-un vas mai mare și turnați apă caldă în vasul exterior, pentru a-l umple aproximativ 2/3.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Se servește cu orez galben tradițional cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista