Praz fiert cu pansament cald de Pancetta

Praz fiert cu pansament cald de Pancetta
Prazul fiert cu pansament cald de Pancetta este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați crenguța de cimbru, o picătură de sare kosher, bulion de pui mai puțin de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic, și Calmar Concertina prăjit cu praz la grătar și un pansament cald cu Chorizo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti prazul, aranjați jumătățile de praz într-un vas de copt de 8 inci; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin 1 crenguță de cimbru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
4
Tăiați 1 (8 inci) pătrat de hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Așezați pergamentul peste amestecul de praz, acoperit cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
6
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 minute; scurgeți lichidul de gătit printr-o sită peste un castron, rezervând solide.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Puneți lichidul de gătit într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 8 minute). Se toacă morcovul fiert; pus deoparte. Tăiați grosolan usturoiul fiert; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Pentru a pregăti pansamentul, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați pancetta în tigaie; saut 5 minute sau până când este crocant. Se amestecă usturoiul și prazul tocat; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se presara cu zahar; saut 1 minut sau până când zahărul se dizolvă. Se amestecă oțetul; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
12
Adăugați lichid de fiert, 1/8 linguriță de piper și o picătură de sare; fierbeți 2 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
13
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de praz într-un vas de servit; se presară cu morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PrazPraz
14
Stropiți amestecul de pancetta peste jumătățile de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PrazPraz
15
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista