Praz fiert cu pansament cald de Pancetta
Prazul fiert cu pansament cald de Pancetta este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați crenguța de cimbru, o picătură de sare kosher, bulion de pui mai puțin de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic, și Calmar Concertina prăjit cu praz la grătar și un pansament cald cu Chorizo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti prazul, aranjați jumătățile de praz într-un vas de copt de 8 inci; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin 1 crenguță de cimbru).
Tăiați 1 (8 inci) pătrat de hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Așezați pergamentul peste amestecul de praz, acoperit cu partea în jos.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când prazul este fraged.
Lăsați să stea 5 minute; scurgeți lichidul de gătit printr-o sită peste un castron, rezervând solide.
Puneți lichidul de gătit într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 8 minute). Se toacă morcovul fiert; pus deoparte. Tăiați grosolan usturoiul fiert; pune deoparte.
Pentru a pregăti pansamentul, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta în tigaie; saut 5 minute sau până când este crocant. Se amestecă usturoiul și prazul tocat; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Se presara cu zahar; saut 1 minut sau până când zahărul se dizolvă. Se amestecă oțetul; se fierbe 2 minute.
Adăugați lichid de fiert, 1/8 linguriță de piper și o picătură de sare; fierbeți 2 minute sau până când este ușor gros.
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de praz într-un vas de servit; se presară cu morcov.
Stropiți amestecul de pancetta peste jumătățile de praz.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.