Prajituri bogate in ciocolata cu sos de ciocolata cu CR 0ME Anglaise

Prajituri bogate in ciocolata cu sos de ciocolata cu CR 0ME Anglaise
Nevoie de o desert fără gluten? Torturile bogate de ciocolată cu suc de ciocolată cu CR anglaise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, cremă de tartru, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sufleu de turtă dulce cu Maple creme Anglaise, Prăjituri Pecan-Toffee Pound cu Praline creme Anglaise, și Souffl de ciocolată cu CR Ukulymme Anglaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti prăjituri souffl, acoperiți ușor 8 (4 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Presărați fiecare cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Combinați 2/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați bomboane de ciocolată, amestecând cu un tel până când bomboanele se topesc.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Combinați 1/2 cană de cacao, 3 linguri de amidon de porumb și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SareSare
8
Adăugați amestecul de cacao în amestecul de ciocolată, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Bateți în 2 gălbenușuri de ou și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestec de ciocolată; pliați în amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă amestecul de ciocolată în ramekinele preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Așezați ramekins într-un vas mare de copt; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este pufos și ușor crăpat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți ramekins din vas și așezați-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Pentru a pregăti crme anglaise, combinați 3 gălbenușuri de ou și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, amestecând până când este gros și galben pal (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Încălziți laptele într-o cratiță grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Se ia de pe foc.
17
Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând cu un bici. Întoarceți amestecul de gălbenuș de ou în tigaie; gătiți la foc mediu-mic 5 minute sau până când este ușor gros și amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând continuu (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
18
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
19
Se servește cu prăjituri souffl.
20
Notă: o baie de apă temperează căldura și izolează sufletele, asigurând o textură cremoasă. Tapetați vasul de copt cu un prosop pentru a menține ramekinele la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista