Prajituri bogate in ciocolata cu sos de ciocolata cu CR 0ME Anglaise
Nevoie de o desert fără gluten? Torturile bogate de ciocolată cu suc de ciocolată cu CR anglaise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, cremă de tartru, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sufleu de turtă dulce cu Maple creme Anglaise, Prăjituri Pecan-Toffee Pound cu Praline creme Anglaise, și Souffl de ciocolată cu CR Ukulymme Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti prăjituri souffl, acoperiți ușor 8 (4 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Presărați fiecare cu 1 linguriță de zahăr.
Combinați 2/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați bomboane de ciocolată, amestecând cu un tel până când bomboanele se topesc.
Combinați 1/2 cană de cacao, 3 linguri de amidon de porumb și 1/8 linguriță de sare.
Adăugați amestecul de cacao în amestecul de ciocolată, amestecând cu un tel.
Bateți în 2 gălbenușuri de ou și 1 linguriță de vanilie.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestec de ciocolată; pliați în amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă amestecul de ciocolată în ramekinele preparate.
Așezați ramekins într-un vas mare de copt; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 3/4 inch.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este pufos și ușor crăpat.
Scoateți ramekins din vas și așezați-l pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti crme anglaise, combinați 3 gălbenușuri de ou și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, amestecând până când este gros și galben pal (aproximativ 3 minute).
Încălziți laptele într-o cratiță grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând cu un bici. Întoarceți amestecul de gălbenuș de ou în tigaie; gătiți la foc mediu-mic 5 minute sau până când este ușor gros și amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând continuu (nu fierbeți).
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie.
Se servește cu prăjituri souffl.
Notă: o baie de apă temperează căldura și izolează sufletele, asigurând o textură cremoasă. Tapetați vasul de copt cu un prosop pentru a menține ramekinele la locul lor.