Prajitura Prajita Cu Inghetata Si Banane
Prăjitura prăjită cu înghețată și banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la countrycrock.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână banane, înghețată naturală vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Banane Și Tort De Cremă, Prajitura prajita cu capsuni si crema de ciocolata, și Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort de lire sterline în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "