Prajitura de cafea cu rubarba-lamaie

Prajitura de cafea cu rubarba-lamaie
Prajitura cu cafea cu rubarbă și lămâie durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 23 de cenți per porție . O porție conține 96 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsimi . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită nucșoară măcinată, bicarbonat de sodiu, unt și ouă. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 11% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prajitura cu cafea cu rubarbă , Prajitura cu cafea cu rubarbă și Prajitura cu cafea cu rubarbă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți untul, iaurtul, ouăle, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura
IaurtIaurt
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Acoperiți un strat de 9 inci. tigaie arcuită cu spray de gătit și stropiți cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Întindeți jumătate din aluat în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați rubarba până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
5
Se presară cu scorțișoară și nucșoară. Acoperiți cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
6
Pentru streusel, combinați făina, zahărul și scorțișoara într-un castron mic; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presara peste aluat.
8
Coaceți la 350° timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Pentru glazură, într-un castron mic combina zahărul de cofetă și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți peste prăjitura caldă. Se răcește timp de 1 oră.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru tort cu cafea. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista