Potage Saint-Germain

Potage Saint-Germain
Faceți crutoanele

Instrucțiuni

1
Faceți supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Adăugați mazărea și salata verde și fierbeți amestecul, acoperit parțial, timp de 10 minute, sau până când mazărea este fragedă. Se amestecă menta și într-un blender sau robot de bucătărie se purifică supa în loturi. Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată acoperită și răcită. Întoarceți supa în tigaie, condimentați-o cu sare și piper și reîncălziți-o la foc moderat, amestecând, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un castron mic bateți smântâna până se îngroașă ușor, dar încă se toarnă și condimentați-o cu sare. Puneți supa în boluri, stropiți picături de cremă pe fiecare porție și trageți o frigăruie sau un cuțit prin picături, formând modele decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Serviți supa cu crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
4
Serve the soup with the croutons.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista