Porumb La Grătar Oaxacan
Porumbul la grătar Oaxacan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 274 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, porumb urechi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb Oaxacan La Grătar, Oaxacan Negroni, și Tacos Oaxacan.
Instrucțiuni
Trageți în jos cojile de porumb și îndepărtați mătasea.
Așezați cojile înapoi peste porumb și înmuiați-le în boluri mari umplute cu apă rece timp de 30 de minute.
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu.
Scurgeți porumbul pe prosoape de hârtie și uscați-l, trageți în jos cojile și periați sâmburii uniform cu unt.
Așezați cojile înapoi peste porumb și legați capetele cu sfoară de bucătărie pentru a le menține pe loc. Aranjați porumbul plat pe grătar cu capetele de sfoară departe de căldura directă și gătiți, rotind des, până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Tăiați sfoara și trageți în jos cojile.
Întindeți maioneză pe fiecare ureche, apoi presărați praf de chili și parmezan.
Se servește cu pene de var și sare și piper pentru condimentare.