Porumb la grătar cu unt Miso picant
Porumbul la grătar cu unt Miso picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 391 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sriracha, sare și piper kosher, urechi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porumb la grătar cu sos picant Miso coreean, Sriracha Arțar Miso Unt Porumb La Grătar, și Porumbul la grătar al lui Wendy cu unt picant de Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 4 linguri de unt, miso, Sriracha și cayenne într-un castron mic. Pune deoparte.
Ungeți porumbul cu untul rămas, condimentați cu sare și piper și înfășurați urechile individual în folie de aluminiu.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați porumbul dejucat pe grătar și gătiți până se înmoaie și ușor carbonizat, aproximativ 20 de minute, rotind de 4 ori în timpul gătitului.
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească timp de 3 până la 5 minute.
Deschideți porumb dejucat, slather fiecare ureche în unt miso picant, și se servește.