Porumb la grătar cu unt Miso picant

Porumb la grătar cu unt Miso picant
Porumbul la grătar cu unt Miso picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 391 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sriracha, sare și piper kosher, urechi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porumb la grătar cu sos picant Miso coreean, Sriracha Arțar Miso Unt Porumb La Grătar, și Porumbul la grătar al lui Wendy cu unt picant de Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 4 linguri de unt, miso, Sriracha și cayenne într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Ungeți porumbul cu untul rămas, condimentați cu sare și piper și înfășurați urechile individual în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați porumbul dejucat pe grătar și gătiți până se înmoaie și ușor carbonizat, aproximativ 20 de minute, rotind de 4 ori în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească timp de 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Deschideți porumb dejucat, slather fiecare ureche în unt miso picant, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
MisoMiso
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista