Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero

Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți, porumb, habanero chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero, Porumb la grătar cu unt de Mango-habanero, și Pui De Mango La Grătar-Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați mango tocat cu nectarul de mango, miere și habanero chile. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mango-ul este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul de mango într-un castron mic și se lasă să se răcească, aproximativ 30 de minute.
Ștergeți robotul de bucătărie.
Adăugați piureul de mango răcit împreună cu untul, frunzele de coriandru și sarea și piureul până se omogenizează. Răsturnați untul de mango într-un castron mic, acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Trageți cojile de porumb până la baza tulpinilor, lăsând cojile atașate. Aruncați mătasea de porumb. Folosind șirul de măcelar, legați înapoi cojile. Umpleți un castron mare cu apă rece și sărată și scufundați porumbul timp de 10 minute.
Scurgeți porumbul, dar nu uscați. Gratiți porumbul la foc moderat, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 8 minute.
Transferați porumbul în farfurii, întindeți cu untul de mango-habanero și serviți.