Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero

Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero
Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți, porumb, habanero chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero, Porumb la grătar cu unt de Mango-habanero, și Pui De Mango La Grătar-Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați mango tocat cu nectarul de mango, miere și habanero chile. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mango-ul este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul de mango într-un castron mic și se lasă să se răcească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Ștergeți robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați piureul de mango răcit împreună cu untul, frunzele de coriandru și sarea și piureul până se omogenizează. Răsturnați untul de mango într-un castron mic, acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piure De MangoPiure De Mango
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Trageți cojile de porumb până la baza tulpinilor, lăsând cojile atașate. Aruncați mătasea de porumb. Folosind șirul de măcelar, legați înapoi cojile. Umpleți un castron mare cu apă rece și sărată și scufundați porumbul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scurgeți porumbul, dar nu uscați. Gratiți porumbul la foc moderat, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Transferați porumbul în farfurii, întindeți cu untul de mango-habanero și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista