Porumb fierbinte cu unt Chimichurri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul fierbinte cu unt Chimichurri. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fusta friptură și porumb cu Chimichurri, Chimichurri Quinoan Și Torturi De Porumb, și Make-Ahead Chimichurri creveți și salată de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați oțetul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oregano, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Transferați amestecul într-o bucată de pânză de brânză sau un prosop de bucătărie și stoarceți excesul de lichid.
Așezați amestecul într-un castron mic și amestecați untul.
Transferați untul chimichurri pe o foaie de folie de plastic și modelați-l într-un buștean. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până se întărește.
Între timp, aduce oală mare de apă sărată la fierbere.
Adăugați porumbul și fierbeți până când este fraged, aproximativ 5 până la 7 minute.
Se scurge și se transferă într-un platou de servire.
Așezați un disc de unt chimichurri pe fiecare ureche de porumb și serviți presărat cu brânză Cotija și o pană de var pe lateral.