Orange-Basil Orzo Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 151 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Orzo Pilaf cu Avocado, și Pilaf Orzo Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți bulionul într-o tigaie cu sos mediu; aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați orzo; reduceți căldura și fierbeți 9 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Scurgere.
4
În timp ce orzo gătește, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați morcovul și următoarele 3 ingrediente; saut 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
6
Adăugați orzo fiert, busuioc și ingredientele rămase; se amestecă bine pentru a se combina.