Caramel Apple Fluff

Caramel Apple Fluff
Caramel Apple Fluff ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Un amestec de mere, amestec de budincă de butterscotch, gustări de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Caramel Apple Fluff + Card cadou de 200 USD și cadou SnapDragon Prize Pack, Plăcintă Cu Puf De Dovleac Cu Caramel Sărat, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {și o baie minunată de mere cu caramel!} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de budincă și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați mărul, marshmallows și arahide. Îndoiți în topping biciuit. Se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Candy Apple. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
OcaziiHalloween
Revista